was successfully added to your cart.

Hvordan slippe tilbakevendende, PUSHYE telefonselgere med iPhone

Er du litt lei av telefonselgere som ringer tilbake selvom du tydelig sa i fra sist gang til dem at du ikke var interessert i å kjøpe tjenester fra deres (lure) katalogtjenester?

Jeg mener de som ringer akkurat når du sitter i et viktig møte eller er på vei inn i et viktig kundemøte? Eller nårsomhelst i uka egentlig..

Ja da er det bare å blokkere dem. Det kan du ihvertfall gjøre hvis du har en iPhone 5-for det har jeg. –  Nei jeg kjøper ikke ny mobil hver gang Apple har en lansering- da kan man jo like sågodt kjøpe seg en luksusveske hvert år også…da en skjult kostnad ikke legitimerer en kontroversiell en :P – Uansett, det var helt off-topic haha :)

– Her kommer min enkle steg for steg guide til å blokkere en selgers telefonnummer med iPhonen. NB: Dette innlegget er ikke sponsa av Apple.

1. Her er et skjermbilde av hvordan skjermen ser ut når jeg går på oversikten over siste anrop- da får du en oversikt som ser ut som den under (trykk på telefonsymbolet- det grønne ikonet på telefonen):

Telefon1

 

 

2. Finn nummeret du ønsker å blokkere. Trykk på ikonet som har en «i» med en ring rundt seg – det er blått og står til helt til venstre ved siden av den oppgitte ukedagen. Da kommer du til neste skjermbilde som ser sånn ut:

 

Telefon2

 

3. Scroll videre nedover og der ser du at det står «blokker». Velg dette og nummeret blir blokkert.

Telefon3

 

4. Når nummeret er blokkert- vil det stå «opphev blokkering».

 

Telefon4

 

 

Sånn da har du blokkert et telefonnummer. Mulig at selgeren fra samme selskap ringer fra et lignende nummer neste gang, da blokkerer du bare det også. Du får teken på hvordan gamet virker etterhvert. Lykke til!

 

:)

Legg inn en kommentar