was successfully added to your cart.

Hvordan skifte navn på Facebooksiden og hvorfor du bør kanskje droppe det?

Dette innlegget er redigert da Facebook har forandret link og litt av måten de har satt det opp på, pluss at jeg har nå igjen slått sammen denne siden jeg først brukte i eksemplet (alle bildene der er nå slettet).

Å slå sammen sider på 1-2-3

Da jeg skulle endre navnet fra Gründer Minds til Vanessa Rapahel på Facebooksiden min gikk jeg til denne url’en: www.facebook.com/business/contact-us – som nå ikke virker, du må bruke denne. Så velger du den siden du ønsker å bruke/å slå sammen til på toppen, altså den øverste «Choose a Page», på den underste med samme tekst, skriver du siden du ikke vil ha lenger men som du vil slå sammen til. Så får du beskjed om at en del blir borte osv.


Screen Shot 2017-03-04 at 15.32.20

Så valgte jeg den siden jeg ville slå sammen til:

Screen Shot 2017-03-04 at 16.54.16

og så valgte jeg siden jeg ville slå sammen fra:

Screen Shot 2017-03-04 at 16.54.52

Nå hadde de samme antall likes så jeg vet ikke om det er som før at man må ha flere likes på den siden man skal slå sammen til enn den siden man skal slå sammen ifra. Men nå kan du se at sidene ble slått sammen, den siden som jeg valgte å slå sammen til, har nå 1225 likes som i stad var 684 likes. Da har de slått dem sammen med en gang.

Screen Shot 2017-03-04 at 16.59.36

P.S Begge sidene het Vanessa Raphael, men hadde forskjellige url’er.  Den ene hørte til denne bloggen, grunderminds.com og den andre hører til den engelske bloggen som jeg bruker mest og som jeg poster mest til. Den andre Facebooksiden ble nesten aldri postet noe til. Litt av det samme som på Instagram, jeg har 3 kontoer og 2 blogger. Jeg fokuserte mest på helse de siste årene fordi jeg har vært mye syk/utmattet. På den ene kontoen delte jeg blogg innhold, bilder fra hverdagen, mest estetisk og interiør, på den andre helse og hverdag og derfor valgte jeg å slå sammen en «umbrella» konto hvor jeg deler dette på @outstandinghealth. Du kan lære mer om Instagram (på engelsk) i dette kurset .

Sideadressen

Likevel er ikke dette med navnebytte av sidenavnet noe som jeg anbefaler nettopp fordi at selvom du forandrer sidenavnet så forandrer du ikke sideadressen. Husker du da du først lagde siden?  Da fikk du beskjed om at adressen ikke kunne forandres, og det gjelder enda. Jeg prøvde å skrive til Facebook- men det hjalp altså ikke. Jeg fikk ikke byttet sideadresse.

NB: De gode nyhetene er at hvis du er såpass «heldig» at du i det hele tatt har glemt å navngi sideadressen din fra starten av, da er det ikke noe problem, da kan du bare skifte i vei, med forbehold om at ingen har allerede tatt sidenavnet og sideadressen du ønsker å skifte til.

Om du vil bytte sidennavnet er selvfølgelig opp til deg. Jeg anbefaler da at det er likevel en sammenheng mellom sidenavnet og sideadressen.  Heter adressen f.eks facebook.com/blåklokkeimport så er det jo greit å endre sidenavnet til f.eks blåklokke.

Deling av dette innlegget er lov ;) så del det gjerne med noen du tror trenger det.

Jeg ønsker deg lykke til med markedsføringen for din bedrift. Ønsker du å lære om Instagram for bedrift, kan du sjekke ut mitt engelske gratiskkurs her.

Vanessa Raphael :)

P.S Du finner meg også på min engelskspråkelige blogg og på min Instagramkonto som jeg bruker nå: @outstandinghealth 

Legg inn en kommentar