was successfully added to your cart.

Hvordan håndterer du salg og prissetting? Del 2

Hei! La meg først  innlede med å ta opp tråden med jeg snakket om i forrige blogg om salg og prissetting:

– Priser i butikk og 3X av fortjeneste.

Vanlige fysiske butikker må ta betalt alt fra 3 ganger eller 10 ganger og oppover  av den innkjøpsprisen de får for å kunne  dekke utgifter som husleie, strøm og lønn til ansatte m.m.  Noen fysiske butikker betaler jo opptil 120 000; kr i måneden for husleie- lokasjon Oslo sentrum- Karl Johan-ish. Når man ikke selger diamanter så må en ha ganske stort volum av salg og høy fortjeneste for at det skal gå (mer enn) rundt.

Når man har en onlinebutikk derimot er det ikke sikkert at en har verken høye husleieutgifter – eller noen ansatte. I den sammenhengen kan du absolutt senke prisene.

Men du må spørre deg selv: – Vil du det? Hva slags marked vil du være i og hvem vil du selge til?

– Kan du det? Hvis du selger noen type merker/produkter så er det ofte regler om at disse må selges innenfor gitte prisrammer – som utpris.

Screen Shot 2015-03-11 at 02.05.13

– Og i mange tilfeller er du kongen eller dronnninga på haugen og kan bestemme selv hva slags priser du vil ta!

DSC04674

The Kings of Chess. Foto: Vanessa Rapahel

 

I mitt tilfelle så fikk jeg etterhvert jeg smykkene i onlinebutikk.

Etterhvert ble jeg med i en ekstern nettbutikkportal som har mange forskjellige merker av klær og smykker. Problemet var der at det var minst 20-30 forskjellige smykkedesignere og leverandører av smykker fra før av- som økte i hyppig takt. Noe som gjorde at konkurransen ble enda større. Så jeg måtte sette ned prisene der for å i det hele tatt bli konkurransedyktig. Derfor satte jeg ned prisene på smykker som jeg ikke solgte ellers i (fysisk) butikk. Da jeg satte ned prisene i nettbutikken ble de solgt mer enn det de gjorde ut til butikk, med samme fortjeneste til meg, så derfor sluttet jeg en stund å selge til butikker. En annen grunn til at jeg sluttet å selge til butikker var at jeg ikke hadde kapasitet til å forsette innsalget for en periode,- men det er en helt annen sak ;)

The Butterflyshow

Miss World Norway 2012 Karoline Olsen. Foto Torgeir Fotland

 

Så salg, pris og marked er helt umulig å forutsi hva som funker.

Noen ganger må en bare prøve seg frem. Salg, marked og markedsføring består av mye psykologi, spesielt fordi en har med mennesker å gjøre. Noen kan selge et maleri med et strek på for ubegripelige summer. For kjøperen kan det ha verdi at han eller hun kjøper et maleri som ingen andre har. Maleriet av Mona Lisa er også verdifullt, men for meg er det ikke hva jeg ser etter i et maleri, men smaken er som baken – den er delt ;)

priskurs1_web

Foto: Tobias Michel

 

Vi blogges!

Ha en flott og produktiv gründerdag!

Beste hilsen

Vanessa Raphael :)

Screen Shot 2015-03-08 at 19.47.45

 

Legg inn en kommentar