was successfully added to your cart.

3 «fiffige» digitale verktøy for å måle delinger og likes på Facebook, Twitter ++

3 fiffige digitale verktøy

I det siste har jeg blitt anbefalt noen nyttige verktøy for å måle antall delinger og likes på Facebook og Twitter for bloggen min, hvor noen av de tar også med seg bl.a LinkedIn og Pinterest (som jeg ikke bruker i denne sammenhengen) og Google+ (som jeg ihvertfall ikke bruker!).

Likevel synes jeg det er nyttig å bruke ulike verktøy for å sjekke delinger og likes av bloggen min.

Jeg ønsker å se statistikken for blogginnlegget mitt hvor jeg skriver om konkurransereglene på Facebook: «Lik & del og tagg en venn» – konkurranseregler på Facebook. På bloggen min ser resultatene sånn ut: Facebook: 113 og Twitter: 2

Screen Shot 2015-06-02 at 12.56.38

Skjermbilde: grunderminds.com

For å finne ut mer hva 113 har av betydning så tar jeg for meg to ulike verktøy på nett: SharedCount.com og HowManyShares.com. (NB: De to Twitter delingene har jeg gjort selv så de trenger jeg ikke å finne mer ut om;))

På SharedCount.com får jeg dette resultatet 27 likes, 28 delinger og 58 kommentarer -veldig greit å få med de 19 delingene på LinkedIn også som vist:

Screen Shot 2015-06-02 at 13.16.42

Skjermbilde:SharedCount.com

Neste verktøy la jeg akkurat samme link inn i – på HowManyShares.com

Screen Shot 2015-06-02 at 13.24.05

Skjembilde: HowManyCounts.com

 

De var jo like så da burde man kanskje stole på at det er riktig? I hvertfall kan du bruke begge to og sjekke de opp mot hverandre dersom du er i tvil :)

Siste verktøy ut er ikke for å sjekke delinger og likes av blogg, men å sjekke selve Facebooksiden din. Verktøyet heter Likealyzer.com og jeg har lagt inn siden min Vanessa Raphael på www.facebook.com/grunderminds (følg meg gjerne der).

Screen Shot 2015-06-02 at 14.01.30

Screen Shot 2015-06-02 at 13.59.43

Skjermbilde: Likealyzer.com

Det er ikke til å komme bort ifra at jeg ikke har vært mest aktiv på min Facebookside, og det vitner disse resultatene om hehe:

Jeg scorte ikke så frykelig høyt på page performance, men det er ikke veldig rart så lite som jeg har brukt selve Facebooksiden. Jeg har vært mer fokusert på å være aktiv som person i grupper på Facebook.

Screen Shot 2015-06-02 at 13.59.58

Skjermbilde: Likealyzer.com

Jeg har derimot fått skryt for at jeg har riktig timing! Ikke verst! Og lengden på postene ser bra ut. Ellers viser analysen min meg at min følgere responderer best på linker mellom 18-21 om kvelden. Jeg blir også oppfordret til å spørre flere spørsmål, og at følgerne mine skal spørre meg flere spørsmål.

Ellers så er jeg på plass bak Skape.no i Rogaland og Adecco i Helgeland, mulig det er en mager trøst ;)

Screen Shot 2015-06-02 at 14.00.28

Skjermbilde: Likealyzer

Vel, da har du noen gode verktøy for å sjekke delinger og likes av dine (eller andres) blogger og et fiffig verktøy for å sjekke statusen til Facebooksiden din.

Og, om du vil, velkommen til stille å spørsmål eller kommentere på min Facebookside, det trengs hehe ;)

 

Følg meg gjerne også på Instagram: @vanessaraphaelm

 

4 Comments

Legg inn en kommentar