was successfully added to your cart.

Innholdsmarkedsføring med video: Juicemaskinen – (ekspertstrategier del 2)

For noen år siden kjøpte jeg en juicemaskin på nett fra flust.no. PÅ samme sted hadde jeg kjøpt en blender og en del andre ting som f.eks en kjøkkenmaskin som jeg er veldig fornøyd med. Juicemaskinen jeg kjøpte var et resultat av dårlig helse og jeg hadde fått anbefaling om å begynne å «juice» meg frisk. Anbefalingen kom fra ei som selv hadde hatt ME og lenket til en rullestol i 3 år og nå var frisk og idag har hun agentur som selger inn b.la spirulina til dagligvarebutikkene. Selv hadde de blitt kontaktet av Lady Gaga da hun var her for å holde konserter for å bli pumpet full av «grønn energi»- så det var ikke måte på hvilke helseeffekter denne juicingen kunne tilføre mitt liv. Jeg trengte bare en juicemaskin.

DSC04480

Foto og copyrights: Tobias Michel

Tenk å gå fra ME-tilstand til å starte dagen som Lady Gaga på konsert- yeah yeah- det gjorde noe med tankene mine, hehe :) – «Oh, the power of markedsføring» ingen kan selge bedre drømmer enn ved å plante energiskapende tanker godt backet av egenopplevde historier i hodene våre. Nå skal det sies at jeg er ingen spesiell fan av Lady Gaga som sådan,men energien hennes på konserter er jo til å bli fascinert av og om den er drevet av kun naturlige ingrendienser, desto bedre. Når man har ME blir man fascinert av alt som har mye energi, for det har man nemlig ikke selv.

Om noe er påstått mulig vedrørende et behov jeg har, som ikke er en realitet for meg enda, så tenker jeg ofte at «there is more where that came from» og at det er verdt er forsøk når ingenting annet har hjulpet, og ikke minst «it leaves me hungry for more». Det er bare å innse at «fra ME-tilstand til Lady Gaga konsert- energi» uansett om jeg ville eller ikke,- hadde kilt seg skikkelig fast i tankene mine. Det endte derfor opp med kjøp av en juicemaskin tilslutt.

Problemet med juicemaskinen var å bruke den, ehe… For det første så var den litt for stor til det kjøkkenet jeg hadde på den tiden, den var i konstant «fight» med den fine kjøkkenmaskinen jeg hadde kjøpt fra samme leverandør. I tillegg så var det mange deler og mye å vaske. I instruksjonsboka så stod det at det var en del frukter og grønnsaker en ikke kunne ta i juiceren. Og den ene av de to gangene jeg brukte den så ble alt helt satt i «kork», det ville ikke røre seg men satt altså fast. Jeg prøvde å helle vann i og styre på. Den endte med at jeg måtte ta ut fruktene og avslutte. I instruksjonsboken stod det også at en ikke skulle bruke makt på den, ja, så da gjorde jeg ikke det.

DSC05115

Foto og copyright: Vanessa Rapahel

Min «Lady Gagy energi»- drøm hadde forsvunnet som dugg for solen.  Siden juicemaskinen opptok plass på kjøkkenet og kjøkkenmaskinen trengte plassen, ønsket jeg å gi bort den juicemaskinen som hadde knust min «energi»-drøm, men jeg fikk ikke mange interessenter (merkelig nok) så den ble bare stående bortgjemt i en boks.

Jeg fortsatte heller med blenderen som jeg lagde en god «mango & spinat»- smoothie med. Heldigvis hadde jeg oppdaget mangoskjæreren fra Bama som ble solgt på kiwi. Det var en fantastisk hjelp å dele mangoen helt til den ble ødelagt :( Hva gjorde jeg da? For det første hadde jeg flyttet fra Kiwi-butikken i Oslo som solgte den og for det andre så hadde den kiwibutikken lagt ned.

bendit

Foto og copyright: Vanessa Raphael

Så jeg fant dem på nett. På bama.no kunne jeg legge inn en klage og det gjorde jeg.

Da jeg først var på hjemmesiden deres kom jeg over linken «juice & smoothie» som førte meg til «jucing TV» og tenkte hmm «Lady Gaga in Concert Power Energy Wohoo»??? Så jeg spilte av noen fantastiske bra videoer som viste hvordan jeg kunne lage gode juicer. Han bare måkte på med grønnsaker og frukt og sa at jeg ikke trengte å bekymre meg for å trykke litt ekstra ned i maskinen. Jeg kunne tilog med kjøre lime og ingefær med skallet på. Her var det bare å gi gass.

Juicing TV

Skjermbilde: http://www.bama.no/juicing/

Bama hadde gitt meg jucing-håpet tilbake. Med betydelig investering i video som viste meg med hud og hår at min drøm om naturens egen energyboost kanskje ikke var knust likevel? :)

Jeg tørket støv av juicemaskinen og satte den i gang igjen. Så fant jeg frem epler, agurker, rødbet og lime og alt mulig som kunne stappes oppi  maskinen og trøkte på med et stort smil om munnen; jeg hadde presset igjennom motstanden jeg fikk i mine tidligere forsøk og jeg ødela ikke maskinen! Et stort HALLELUJA fra meg for bedrifter som bruker video som en del av markedsføringsstrategien!

DSC05112

Foto og copyright: Vanessa Rapahel

juice2

Foto og copyright: Tobias Michel

Bama hadde også investert i en video som viste meg hvordan jeg kunne rengjøre maskinen på en enkel måte. De hadde ikke spart på kundeservicen akkurat. Jeg mener fra absolutt null demonstrasjon på nettstedet jeg kjøpte den fra, ingen på produsentens egen side til den knusktørre instruksjonsboka som fulgte maskinen, så hadde bama reddet mitt «juicing-liv»! Wowsers! Uten Bamas egen investering i videomarkedsføring hadde min investering på rundt 800 kr gått rett i vasken!

Screen Shot 2015-04-03 at 00.40.25

Skjermbilde: Video på bama.no

Må også legge til skryt om at jeg fikk et hyggelig brev og et gavekort av bama på 100 kr så jeg kunne gå å kjøpe en ny mangodeler. Her ser vi at kundeservice og innholdsmarkedsføringen de har gjort med video gir høyt score på den totale kundeopplevelsen. Jeg fikk mer ut av kundeopplevelsen ved å ødelegge mangodeleren enn å kjøpe juice maskinen, og alt lå i hvordan og hvilken kundeservice og markedsføringsstrategi de ulike firmaene hadde.

DSC05107

Så Bama er et av få firmaer som fikk Norge til å se bra ut etter min forrige opplevelse å lete etter video med kvalitets innhold på norske sider. Du kan lese bloggen her.

Jeg har nå juicet i litt over 2 måneder og er kjempefornøyd!

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan bruke video for din bedrift kan du ta kontakt her.

Jeg ønsker deg en fin helsebringende uke!

Vanessa Raphael :)

vanessa

NB: Dette innlegget er ikke sponset.

DISCLAIMER: DETTE INNLEGGET MÅ IKKE OG SKAL IKKE FORVEKSLES MED EN KUR ELLER ET RÅD FOR Å KURERE SYKDOMMER.

Legg inn en kommentar