Gründer Minds Gründergruppe

Gründerhverdag og heiagjeng for gründere, butikkeiere og online businesses

På Facebook

Hei! Vil du bli med i min lille testgruppe på Facebook for gründere, butikkeier og online businesses? Den er gratis i hele 2015 og åpen for både kvinner og menn!

Passer for deg som ønsker å diskutere og sparre daglidagse gründer ting, prissetting, online markedsføring, innholdsmarkedsføring, blogging, e-post markedsføring, landingpages og A og B splitt-testing m.m.

Hva gjør vi?

Snakker om daglige utfordringer i Gründerlivet, vi heier på hverandre og bygger felleskap. Vi er engasjerte og aktive.

Vi tilrettelegger også for et marked hvor man kan finne hverandre uten å pushe salg i gruppa. Vi bygger relasjoner og dynamikk. Du kan legge ut promoteringer av din bedrift når du blir forespurt om det og blogginnlegg under «bloggposteren».

Hvem er du?

Jeg ønsker deg som er butikkeier, er gründer eller har en online business. Du kan være viderekommen eller i oppstart. Mann eller kvinne.

  • Du ønsker å lære mer om gründerskap
  • Du ønsker å utvide nettverket ditt
  • Bidra til et positivt og engasjerende miljø
  • Du ønsker kanskje å lære mer om Facebook/innholdsmarkedsføring/blogging/sosiale medier
  • Du ønsker å delta og engasjere deg i samtaler og være med på å starte gode og relevante tråder.
  • Du ønsker å kunne delta i samtaler og tidvis kunne få mulighet til å poste egne tilbud og blogger.

Hva er formålet med gruppa? Hva kan jeg tilby?

En gruppe som er målrettet for butikkeiere og grundere og online businesser gratis ut 2015. (For å være på den sikre siden så kan jeg med en gang nevne at det ikke er bestemt hvordan gruppa blir i forhold til betaling, det er mulig at den også blir for alltid gratis, hvem vet? Dette er som sagt en testgruppe).

I gruppa diskuterer vi generelle temaer men for en personlig oppfølging tilbyr jeg en «mer i dybden coaching» for deg som ønsker å ta bedriften din videre.

Tobias fra videoblogging.no vil også tilby sin veiledning i teknisk trening for de som måtte ønske det. Dette dreier seg om bl.a support til opt-in, lead pages, video, bilde, WordPress spørsmål etc.

Hvis du ønsker coaching, som er et helt frivillig tilbud til gruppedeltalgerne så har du mulighet for det i tillegg, men det er ikke et must for å være med i gruppa.
Jeg vil også etterhvert sette opp en eget coaching program som tar for seg grunnstegene i å sette opp en bedrift. Mer informasjon kommer seinere og blir publisert i gruppa.

 

Hvem er gruppen IKKE for?

«Healere» «Yogainstruktører», «New Agere/Esoterikere/Spåkoner/Spåcoacher o.l», konkurrenter, konkurrenters affiliates osv. Jeg må jobbe med engasjement jeg har tro på og kan stå inne for, det gir meg mer energi og dermed mer energi tilbake til gruppa. Jeg ønsker å ha ett fokus i gruppa og det er for oss som på en eller annen måte driver med butikk med salg av «håndfaste» produkter og tjenester.

Gruppa er heller ikke for de som kun ønsker å poste egne tilbud, men unnlater å delta i samtaler eller nettverke.

 

Er du usikker på om gruppen er for deg?

Send meg en e-post på grunderminds(at) gmail.com og fortell meg hva du driver med, så finner vi ut av det. Jeg har ikke mulighet eller fantasi til å liste alle mulige virksomheter som kan passe.

NB: Opptaket begynner nå men gruppen starter i august (dato ukjent) pga sommerferien, så om du ikke får svar med en gang så fortvil ikke. 

Ja, jeg vil være med i Gründer Minds Gründergruppe, Gründerhverdag og heiagjeng for gründere, butikkeiere og online businesses. På Facebook.

Legg inn navn, epost og link til din Facebookprofil så legger jeg deg til.

Velkommen, Vanessa Raphael